Zorgen Met Zorg, projecten met de ambitie om de zorg als geheel een stukje mooier te maken.

Even voorstellen. Wie ben ik?

Mijn naam is Gerdi Zarza. Ik heb ruim 10 jaar in de zorg gewerkt, in verschillende takken en in verschillende rollen. In 2017 ben ik gestopt, om mijn ambitie om eraan bij te dragen dat de zorg als geheel een stukje mooier word te realiseren. Om meer handvaten te krijgen heb mij ontwikkeld op verschillende vlakken en competenties waardoor ik project-matig te werk kan gaan. Dit doe ik in de omgeving Groningen, Friesland en Drenthe, maar in overleg ook daarbuiten.

De zorg als geheel een stukje mooier maken

Ik werkt projectmatig aan het verhogen van het werkplezier van de medewerkers in de zorgsector rondom allerlei vraagstukken. Positiviteit , professionaliteit en ontwikkeling zijn de hoofdthema’s. Samen met de zorgmedewerkers ga ik middels een vooraf opgestelde structuur aan de slag om tot een uitkomst te komen die voldoet aan de doelen. Dit doe ik volgens verschillende leuke en nieuwe methodieken, in een open en veilige omgeving. Mijn missie met Zorgen Met Zorg is om de zorg als geheel een stukje mooier te maken. Weten of een project jou zou kunnen helpen?

Ik doe dit in de zorg omdat..?

Mijn passie ligt bij mensen, werken in de zorg en de mensen die werken in de zorg.
In de ruim tien jaar ervaring die ik heb opgedaan, merkte ik dat er iets scheef groeide. Passie van de medewerkers verschoof soms naar de achtergrond en ambities en vernieuwing kregen (te) weinig ruimte. Ook zag ik steeds vaker de moeite die het de medewerkers kostte om positief en opbouwend te blijven kijken naar hun mooie beroep. Waar is de rol en de houding van de professional zelf in dit grote geheel?

Ik vind de vorm van een project heel sterk omdat je een doel creëert en daarnaartoe werkt. Daarnaast vraagt het erom om zaken op te knippen en te kiezen. Mijn ervaring, persoonlijke kwaliteiten en skills als Project Manager zet ik in om het project succesvol te maken. Hierin werk ik ook graag samen met verschillende disciplines.

Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen of gewoon van gedachten wisselen? Neem contact met me op.

project zorg
projecten zorg